Monge grupa najveći je talijanski proizvođač hrane za mačke i pse

Tvornica hrane za kućne ljubimce u Monasterolo di Saviglianu, u talijanskoj provinciji Cuneo, sadrži sve odjele: proizvodnju, kontrolu kvalitete, istraživanje i razvoj, logistiku, marketing i sjedište ureda. Tim stručnjaka sa 225 i 120 prodajnih predstavnika osigurava najviši standard usluge iz godine u godinu. Glavna lokacija u Monasterolo di Saviglianu, koja uključuje proizvodnju i logistiku, prostire se na 48 000 četvornih metara i ima vozni park od 30 vozila koji jamče pravovremene isporuke u cijeloj Italiji i Europi. Sposobnost pokrivanja svih kanala distribucije i opsluživanja na svim razinama tržišta podržava stalni rast Monge Grupe. Upravo su ti čimbenici razlog zbog kojeg rastući broj talijanskih obitelji svakodnevno bira Monge proizvode za svoje četveronožne prijatelje. Monge & C. S.p.A. certificiran je prema UNE-EN ISO 9001: 2008, certifikat br. ER-1317/2011.
Najnapredniji sustav suhe hrane za kućne ljubimce u Europi

Misija Monge Grupe je jamstvo prehrambenog zdravlja mačaka i pasa proizvodima koji udovoljavaju svim njihovim prehrambenim potrebama. Od otvorenja novog postrojenja za suhu hranu za kućne ljubimce 2013., proizvodnja suhe hrane dostigla je nove visine zadržavajući visoke standardima kvalitete. Svaki sektor i cjelokupni proizvodni proces vode se u glavnoj MONGE tvornici u Monasterolo di Saviglianu, od izbora sirovina do proizvodnje i pakiranja proizvoda. Prava revolucija hrane za kućne ljubimce u Italiji i van njenih granica.

Povijest

Ukusni, zdravi i uravnoteženi proizvodi za pse i mačke - od 1963. do danas

1963. Monge s.a.s. rođen je 1963. godine u Monasterolo di Savigliano, u provinciji Cuneo. Prva proizvodnja mokre hrane u Italiji.
1968. Počinje proizvodnja vlažne konzervirane hrane.
1975. Monge je predstavio limenke koje se lako otvaraju.
1989. Rođenje prvih vlažnih prehrambenih proizvoda u ladicama.
1994. Pseće poslastice peku se u pećnici po prvi puta.
2004. Otvaranje nove tvornice za proizvodnju vlažne konzervirane hrane.
2008. Opet prvi u Europi: proizvodnja prvih mačjih paketića i početak lančane proizvodnje limenki.
2009. Lansiranje novog Monge Superpremium asortimana, posebno za vrhunske specijalizirane trgovine.
2010. Ostale superpremium novosti za mačke s LeChat Natural Timbalè, LeChat Natural Paté i LeChat prirodnim paketima. LeChat i Special Dog ušli su u super premium segment sa linijama Excellence za trgovinu na malo.
2013. Otvaranje nove tvornice suhe hrane, najmodernije u Europi.
2014. Predstavljen je novi Gemon High Premium Quality, čime je omogućeno učinkovito opsluživanje svih vrhunskih specijaliziranih prodavaonica.
2016. Monge raste s dvije nove linije proizvoda: Monge Bwild i Monge VetSolution.
2018. Novi recepti Monoprotein, formuliran sa samo jednim proteinima životinjskog podrijetla.
2019. Monge VetSolution kompletan je asortiman pokretanjem mokre hrane.